Kamis, 19 Juli 2018

DAFZO (DFZ) ICO REVIW - ICO TOKEN

Logističke tvrtke nisu moguće pratiti svako kretanje njihovog prijevoza zbog tradicionalnog centraliziranog sustava. Štoviše, logistička se poduzeća ne mogu istodobno povezati s prijemnikom za isporuku isporučene stavke.

Prijemnik često skrati vrijeme prozora za isporuku artikala zbog ove praznine, što uzrokuje odgodu isporuke, neugodnosti i dodatnih troškova za logističke tvrtke za uređenje ponovne isporuke isporučene pošiljke. Logističke tvrtke širom svijeta još uvijek teško pronaći metode za podršku 24 sata dnevno za podizanje i ispuštanje i osigurati brzu isporuku pošiljke.
Dafzo je decentralizirana globalna P2P logistička platforma koja se temelji na tehnologiji Ethereum blockchain kako bi se osigurala brza i učinkovita isporuka paketa i pošiljaka bez ikakvih geografskih barijera.
Analiza Dafzo (DFZ)
Što je Dafzo (DFZ)?
Dafzo platforma koristi tehnologiju blokada i umjetnu inteligenciju da demokratizira i revolucionira međunarodne trgovinske financije, sustav pošiljaka za prosljeđivanje i globalnu logistiku e-trgovine sustavnim uklanjanjem banaka i zemljopisnih barijera. Ova platforma pomoći će malim logističkim tvrtkama u rješavanju pitanja sigurnosti, krijumčarenja i prijevara.

Korisnici će moći učinkovito pratiti pošiljke za sve transakcije temeljene na logistici. Manja će tvrtka koštati mnogo manje za slanje i isporuku pošiljki s platformom koja pruža poboljšanu sigurnu tehnologiju i ravnomjerno opskrbni lanac.
Koje su prednosti korištenja ove platforme?
Roba će biti dostupna korisnicima na ovoj platformi za kupnju po lokalnim cijenama umjesto međunarodnih cijena. Osim toga, platforma pruža fleksibilnost korisnicima da odaberu međunarodnu metodu otpremništva u skladu s njihovom pogodnošću, proračunom i vremenskim ograničenjem. Cijeli postupak isporuke vrši se pomoću Ethereum blockchain tehnologije i pametnih ugovora koji osiguravaju sigurnost i sigurnost logističkih tvrtki i kupaca.

Kako radi Dafzo?
Korisnici decentralizirane globalne logističke platforme traže robu iz bilo kojeg e-trgovina širom svijeta.
Oni mogu zatražiti isporuku pošiljaka, paketa ili pošiljaka na njihove kućne pragove putem lokalne adrese skrbnika.
E-trgovina će prosljeđivati ​​zahtjev za isporuku pošiljke na lokalnu adresu zemlje skrbnika.
Tim za isporuku povezan s ovim projektom prikuplja proizvode ili pakete s lokalne adrese skrbnika i šalje pošiljke na adresu isporuke korisnika.
Kada korisnici primaju pošiljku, pošiljku ili pošiljke, što se potvrđuje primitkom, lokalni skrbnici će primiti svoju naknadu u DFZ token.
Značajke Dafza
Naknade za nula transakcija
Korištenjem P2P skrbničke mreže, DFZ oznake su oznake korisničkog sučelja ERC-20 koje korisnicima omogućuju uštedu naknada koje se naplaćuju na međunarodnim transakcijama na globalnoj e-trgovini kako bi pružale ekskluzivne ponude svim svojim korisnicima putem korporativnih partnera na e-tržištu.

Globalni unazad
Korisnici mogu rezervirati pošiljku s bilo koje treće lokacije s decentraliziranom mrežom i Dafzo aplikacijom (Dapp). Ova će platforma pružiti mogućnost isporuke za više modela korisnicima bez fizičke prisutnosti pošiljatelja. Dapp će uštedjeti vrijeme korisnika i novac s garantiranim najnižim cijenama.

Decentralizirana glavna tehnologija
Neovlašteno dizajniranje dokaza i praćenje u stvarnom vremenu osigurat će Dafzo ekosustav s jedinstvenom kombinacijom pametnih ugovora, umjetne inteligencije i tehnologije Ethereum blockchain. Platforma će osigurati otkrivanje prijevara i povećanu sigurnost logističkoj industriji.

Zaraditi mogućnosti
Pridruživši se skrbniku i partnerskom programu, platforma je prilika za zajednicu i posao za rad s Dafzoom i početak zarade dodatnih prihoda.

Proširite globalno poslovanje
Dok je globalna logistička podrška partnerima, platforma je izvrsna prilika za nove logističke poslove s ciljem širenja svoje prodaje logističke poslovne djelatnosti širom svijeta.

Automatizirani pametni ormarići
U svrhu osiguravanja usluge 24 × 7 pickup and drop za korisnika, pametni ormarići su instalirani strateškim mjestima.
Što Dafzo (DFZ) želi biti?
Kakva je misija Dafzoa?
Misija projekta je razviti P2P, open source, blockchain-based i decentralizirani globalni logistički agregat ekosustava stavljajući vlast u potpunosti u ruke globalne zajednice. Štoviše, logistička podrška bit će osigurana svojim partnerima. Ovom platformom pružit će se i potpora širenju malih poduzeća, što će biti pobjeda za sve zainteresirane strane ekosustava.

DFZ globalni E-trgovinski partner
To je izvrsna prilika za male logističke poslovne tvrtke da prošire svoju poslovnu prodaju diljem svijeta. Tehnologija blokiranja i pametan ugovor, smanjujući operativne troškove, kao i troškove marketinga povezane s ovim decentraliziranim projektom. Ova će platforma pružiti multimodalne metode isporuke.

Zaradite mogućnosti s Dafzo programom
Odlična prilika za rad zajednice osigurat će se skrbnikom i partnerskim programom. Pristupanjem programu korisnici će moći početi zarađivati ​​dodatnim prihodom. Jedan od najlakših načina za ostvarivanje dodatnih prihoda je program Dafzo Custodian putem P2P decentralizirane platforme za globalni sustav prosljeđivanja paketa.

Što je viziju Dafzo platforme?
Primarna vizija ovog projekta je izgradnja jedinstvenog decentraliziranog ekosustava izgrađenog oko DFZ token za P2P globalni sustav špedicije i međunarodne trgovinske financije bez ikakve geografske barijere. Decentralizirana i open source platforma razvijena tehnologijom blockchain će podržati bezgraničnu kupnju bez obzira na to što prodavatelj radi međunarodni transport ili ne.

Ova platforma osnažuje zajednicu i mala i srednja poduzeća putem poslovnog i skrbničkog partnerstva u svrhu inovativnosti, učinkovitosti i decentralizacije. Posebno usredotočujući se na zemlje prijateljske kriptoznute valute, ova platforma ima za cilj stvoriti tržište komunalnih usluga za svijet. Ova platforma ima za cilj decentralizirati sredstva za nove projekte blokiranja.
Smart signali za ugovorne ugovore će poslužiti kao pristupnik na logistička tržišta temeljena na kriptosurvanciji za različite logističke tvrtke širom svijeta. Ova platforma će također pomoći malim logističkim tvrtkama za razvoj pravnog okvira za kriptovalute i učinkovito provoditi različite logističke projekte.
Koji su problemi rješavanje Dafzo (DFZ)?
Nedostatak inovativnosti u logističkoj industriji, prisutnost financijskih posrednika u tradicionalnom sustavu, potrošnja na visokoj razini, optimalni operativni troškovi, sigurnosni problemi i problemi te nedostatak opcija isporuke neki su od problema i pitanja koja ova decentralizirana i globalna logistička platforma ima za cilj riješiti.

Potrošnja vremena
Prijamnici često propuštaju isporuku pošiljke u tradicionalnom sustavu za isporuku logistike. to uzrokuje kašnjenje u isporuci, neugodnosti i nedostatak izričite isporuke ili 24 sata dnevno i 7 sekundi.

Prisutnost financijskih posrednika poput banke
Banke su odgovorne za jasne međunarodne transakcije u različitim globalnim trgovinama e-trgovine u ovom trenutku. Potrebna je robusna provjera radi čišćenja postupka transakcije na trgovini e-trgovine. To dodatno komplicira tijek dokumenata u čišćenju, kao što su međunarodna financija i trgovina.

Visoki operativni troškovi
Tradicionalne logističke industrije širom svijeta povezuju visoke operativne troškove jer moraju upravljati gomilom podataka na centraliziran način, što zahtijeva veliku IT infrastrukturu, radnu snagu i dodatne troškove u svrhu uređenja ponovne isporuke isporučenih pošiljaka ili pakete prijemniku.

Sigurnosni problemi i zabrinutosti
Logističke tvrtke ne uspijevaju pronaći evidencije o svakom kretanju kurirskih stručnjaka i pošiljaka. Oni ne uspijevaju otkriti prijevare u određenom vremenskom okviru zbog centraliziranog sustava. Pokrivanje osiguranja pokriva samo ograničeni interes primatelja u slučaju spora ili prijevare.

Nedostatak međunarodnih mogućnosti isporuke
Većina svjetskih trgovina e-trgovine ne nude međunarodnu isporuku i isporuku. Količine otpreme i rukovanja su visoke ako globalna trgovina za e-trgovinu nudi međunarodnu pošiljku.

Nedostatak inovacija
S nedavnim razvojem i informatičkim bumom širom svijeta, i danas većina logističkih tvrtki na globalnoj razini nudi ograničene inovativne ili kreativne metode za dobrobit svojih krajnjih korisnika.

Zašto je Dafzo (DFZ) dobar projekt?
Peer-2-peer ekosustav
Današnja zemljopisna prepreka i financijski posrednici poput banke eliminiraju ova platforma korištenjem napredne i najsuvremenije Ethereum blockchain tehnologije, umjetne inteligencije i pametnih ugovora. Ova platforma će svojim korisnicima ponuditi metode nulte transakcije i univerzalne knjige vremenskih pečata.

ekspresna dostava
Jednostavna uporaba i rad ekspresne dostave ove platforme popunjava prazninu tijekom cijelog dana sa svojim sustavom za isporuku 24 sata dnevno, što olakšava proces isporuke za prijemnike i logističke tvrtke.
Niska cijena
Ekosustav košta puno manje za rad malih logističkih tvrtki. Osim toga, pruža male logističke tvrtke. Time će se uštedjeti vrijeme i dodatni trošak malih logističkih tvrtki i kupaca sustavnim izravnavanjem cijelog sustava distribucije i opskrbnog lanca.

Pametni ugovori
Izrađena na Ethereum blockchain tehnologiji, ova platforma koristi pametne ugovore u svrhu isporuke decentraliziranih usluga male logističke tvrtke širom svijeta. Usluge koje pruža ova platforma će se baviti širokim rasponom svjetskih logističkih financija, prodaje i povezanih pitanja. Besplatno osiguranje za otkrivanje prijevara pružit će se korisnicima putem pametnih ugovora. Osim toga, pametni ugovori će se koristiti za pružanje korisnicima s besprijekornim platnim sustavom.

Multimodalne metode isporuke
Vlasnik pošiljaka ili paketa moći će pronaći najbolje moguće rješenje za različite transporta kroz jednostavno i praktično sučelje. To će osigurati isporuku pošiljke s najnižom cijenom, kvalitetom i optimalnim vremenom.

Inovacija
Patent primjenjuje decentralizirani poslovni model ove platforme pruža korisnicima vrlo inovativne usluge. Korištenje blockchaina, pametnih ugovora i umjetne inteligencije pružaju korisnicima točne logističke informacije o svakom pojedinom proizvodu koji se isporučuju kupcima. Osim toga, to će stvoriti izvrsnu priliku za male logističke tvrtke širom svijeta za stvaranje novih logističkih i poslovnih modela.

DFZ Token Cijena i Token Sale
DFZ tokeni mogu se trgovati na navedenim burzama ili koristiti kao uslužni program za korisničke usluge s ove platforme baš kao i drugi popularni simboli ICO kao što su Fintechbit, Aktie Social, Qilin.Market, RepuX, Phoneum, Cibus, SprintX, Fire Lotto. Korisnici će moći zaraditi prihod od skrbničkog programa koristeći DFZ token. ERC20 pametni ugovor marke bit će izgrađen najsuvremenije i najsuvremenije Ethereum blockchain tehnologije.

Pojedinosti o prodaji DFZ token:
Token: DFZ
Početni datum prije ICO-a: 29. ožujka 2018
Ukupno stvorena DFZ token će biti sedamdeset milijuna.
Cijena: 1 ETH = 2000 DAFZO
Prihvaćena valuta: ETH i BTC
Nema mekane kape.
Tvrdi poklopac: 20.000.000 milijuna USD.
Kako sudjelovati u prodaji DFZ ICO-a?
Zainteresirani investitori moraju se prijaviti s važećom adresom e-pošte na službenoj web stranici tvrtke Dafzo kako bi sudjelovali u prodaji ICO tokena.

Distribucija DFZ tokena
2% DFZ oznaka bit će rezervirano kao nagrade za dobro.
3% žetona će biti dodijeljeno kao priznanje nagrade.
10% DFZ oznaka dodjeljuje se savjetnicima.
20% žetona će biti dodijeljeno kao rezerva.
65% žetona izdat će se za prodaju tijekom prodaje Pre ICO i ICO.
Dodjela sredstava prikupljenih tijekom ICO-a
7% sredstava će se koristiti za obavljanje pravnih troškova.
12% sredstava će se koristiti za marketing i promociju ovog projekta.
38% sredstava će se koristiti za obavljanje poslova povezanih s ovim projektom.
43% sredstava će se koristiti za razvoj IT infrastrukture ovog projekta.
Tim
Dafzo je poduprta glavnim timom koji ima iskustvo u tehnologiji blockchaina kao i drugi popularni simboli ICO kao što su BunnyToken, Vinchain, Cashbet, NeumCoin, Thrive, BeEasy, Ice Rock Mining, SmartGenie. Štoviše, tim također ima iskustva u zakonu i sukladnosti, razvoju korisničkog sučelja, razvoju softvera, financiranju projekata, institucionalnim financiranjem, vladinim vezama i računalima u oblaku. Članovi jezgre čine Prateek Sharma (suosnivač i glavni izvršni direktor), Sushant Kumar (suosnivač i COO), te Nischal Arvind Singh (voditelj projekta i ICO pravni konzultant).

Sažetak Dafzo (DFZ)
Jednostavno rečeno, Dafzo je budućnost logističke industrije - i zato svaki investitor ICO tokena treba razmotriti pridruživanje Dafzoovoj prodaji ICO-a. Izgrađen pomoću najsuvremenije Ethereum blockchain tehnologije, naprednih pametnih ugovora i futurističke umjetne inteligencije, decentralizirani ekosustav ove platforme nastoji sustavno riješiti problem povezan s financijama međunarodne trgovine širom svijeta. Dafzo nudi jedinstvenu propoziciju besplatnog izdavanja odobrenja akreditiva. Osim toga, ova će platforma pružiti učinkovitu globalnu logističku podršku za obavljanje međunarodne prodaje bez financijskog posrednika.

For more Information :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

ReelStar

ReelStar ReelStar Introduction ReelStar is a revolutionary new mobile app that is set to change the way we create, share, and trade content....