Jumat, 21 September 2018

Entrade

image.png
Платформа Entrade є децентралізованим рішенням від німецьких розробників, які впевнені в тому, що блокчейн і криптовалюта може допомогти країнам, що мають потребу в джерелах відновлюваної енергії. Зараз багато хто вважає, що проекти енергетичного типу будуть неймовірно затребуваними в Азії і Африці. Саме тут існує проблема з джерелами відновлюваної енергії.
Платформа відкриває неймовірні можливості перед творцями енергетичних проектів - вони зможуть ефективно реалізувати власні ідеї, залучити інвесторів, працювати максимально прозоро і якісно. При цьому, така платформа є більше, ніж просто засобом для заробітку, її ідеї будуть реалізовані в реальному світі, як варіант допомоги регіонам, які потребують енергоефективних рішеннях. Технологія ENTRADEсчітается основою інноваційної платформи, що дозволяє займатися проектуванням і створенням інноваційних і компактних електростанцій ENTRADE IO.Сегодня електрику та опалення стали більш доступними для проблемних регіонів, з'явилося безліч джерел відновлюваної енергії, розробникам ENTRADE вдалося відразу ж привернути величезні інвестиції для реалізації задуманого.
image (1).png
Особливості платформи ENTRADE
Децентралізована платформа ENTRADE заснована на перевагах блокчейна, це відмінна можливість продавати \ купувати енергію, або фінансувати проекти, націлені на допомогу проблемним регіонам. В майбутньому, інвестори зможуть розраховувати на отримання хороших дивідендів за покупку токенов проекту. Основною проблемою регіонів, які потребують нових джерелах енергії, є фінансування проектів такого типу. Скритність, шахрайство, відсутність необхідних гарантій - все це створює не дуже приємну атмосферу для співпраці. Але платформа ENTRADE створена для вирішення всіх існуючих проблем, тут кожен зможе підібрати свій варіант для співпраці, безпека забезпечується використанням інтелектуальних контрактів. Тепер фінансування перспективних проектів стає більш простим і доступним заняттям. У країнах, що розвиваються будуть з'являтися нові джерела відновлюваної енергії, адже саме платформа ENTRADE створена для залучення інвесторів.
image (2).png
Вигода для різних категорій користувачів ENTRADE
Інвестори
Чи зможуть купувати токени проекту, щоб інвестувати в будь-які ідеї, що сподобалися. Такий підхід дозволить реалізувати безліч проектів, спрямованих на створення компактних електростанцій в необхідних місцях.
Споживачі
Це найбільша категорія користувачів. В даному випадку, вони будуть застосовувати особливості платформи ENTRADE для непоганого заробітку. Це відмінна можливість продати частину невикористаної енергії, палива, надати певну ділянку землі для будівництва підстанції. Розробники ENTRADE контролюватимуть пропозиції таких користувачів, щоб уникнути сумнівних угод і шахрайських схем.
Платформа ENTRADE є досить стійким і перспективним проектом, який вже встиг продемонструвати себе в різних регіонах. З'явилося безліч електростанцій, що дозволяють забезпечувати жителів міст енергією. Завдяки децентралізації даного сегмента, користувачі ENTRADE повністю вільні від різних проблем з законом, посередниками. Все це дозволяє зосередитися на створенні нових концепцій, що виключають проблеми з отриманням необхідної кількості енергії.
image (3).png
Унікальне партнерство з великою компанією
Якщо ви є інвестором і сумніваєтеся в тому, що проект ENTRADE є дійсно перспективним якісним, варто розглянути список його партнерів. Яскравіше за всіх виділяється велика корпорація Schneider Electric. Це експерти в сегменті інноваційних технологій, що використовуються при будівництві модулів відновлюваної енергії. Вони готові брати активну участь в реалізації всіх перспективних ідей.
Що вже зроблено і що тільки належить реалізувати
Розробникам глобальної екосистеми ENTRADE вже вдалося створити децентралізовану платформу, яка зараз знаходиться в стадії тестування. ENTRADE є результатом множинних досліджень, які показали ефективно застосування блокчейна в реалізації програм по створенню ефективних комплексів відновлюваної енергії. Платформа ENTRADE ідеально підійде не тільки для людей, що генерують ідеї або інвесторів, ви зможете швидко продати тут залишки невикористаної енергії або землю для будівництва станції.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

ReelStar

ReelStar ReelStar Introduction ReelStar is a revolutionary new mobile app that is set to change the way we create, share, and trade content....