Senin, 13 Agustus 2018

MONVID

Wat is MONVID in het algemeen?
Monvid is een gedecentraliseerd P2P en proxied streamingplatform dat de huidige traditionele streaming-wereld gaat overnemen.
Welke services biedt monvid?
We bieden gedecentraliseerde P2P- en proxied-streamingdiensten voor particulieren en bedrijven.
Hoeveel kost een monvid-dienst?
Er zijn verschillende prijsmodellen beschikbaar voor zowel uitgevers als bezoekers. Deze prijzen worden vastgesteld nadat we de applicaties en platforms volledig hebben gelanceerd. We zorgen ervoor dat de prijzen veel lager zijn dan de traditionele videostreaming die er nu is!
Hoe werkt monvid-platform?
Monvid is gebaseerd op Blockchain-technologie en is een gedecentraliseerde applicatie die communiceert op streaming knooppunten die door de community worden aangeboden. Iedereen kan lid worden van deze community en hun bronnen delen met het platform.
Wat is het verschil tussen monovide en andere aanbieders van videostreaming?
In één woord, zouden we zeggen omdat het gedecentraliseerd is. Er zijn zoveel voordelen, waaronder hoge beschikbaarheid, versleutelde gegevens, moeilijk te censureren en winst maken voor de hele community in plaats van alleen de eigenaar van de community.
Is monvid-platform een P2P-platform?
Ja. monvid is een gedecentraliseerd Peer 2 Peer streamingplatform.
Hier zijn enkele beursgenoteerde websites en artikelen over monvid en zijn projecten. U kunt naar deze gepubliceerde artikelen verwijzen als er een vraag is of vraag ons om meer.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

ReelStar

ReelStar ReelStar Introduction ReelStar is a revolutionary new mobile app that is set to change the way we create, share, and trade content....